Prikaži postove

Ova sekcija vam omogućuje pregled svih postova koje je objavio ovaj član. Napomena: možete vidjeti postove samo iz rubrika kojima trenutno imate pravo pristupa.


Teme - Suad_Hamzic

 Str: [1]
1
Predstavite se / Suad_Hamzic
«  u: 09 01, 2019, 11:16:59 prijepodne »
Evo ljudi,da se i ja predstavim i da se bolje upoznamo...Pratim BHBus mozda vec preko dvije godine i toliko sam clan foruma,ali evo tek sad sam uhvatio vremena da se predstavim.Zivim i rodjen sam u Velikoj Kladusi,2000.godiste,zadnja sam godina masinske skole...Nazalost ljubav prema autobusima i ono sto volim otkrivam tek poslije upisa srednje skole kada sam poceo sve vise putovati s autobusom,da sam se prije susreo s putovanjima vjerovatno bi upisao srednju skolu za vozaca,ali i pored toga to mi nece biti prepreka da ostvarim svoj san da budem vozac jednog dana.
Sto se tice mog odabira vozila,volim sve autobuse i smatram da svi imaju neku prednost a i manu u odnosu na drugi,ali moj odabir i ono sto simpatiziram je EvoBus grupacija,Mercedes i Setra.
Veliki sam fan firme Dzebic trans,s kojima najvise putujem i druzim se kako sa vozacima tako i sa sefom.Toliko o meni, postavit cu kasnije par svojih fotografija,saljem vam pozdrave s kapije Bosne :)

 Str: [1]