Prikaži postove

Ova sekcija vam omogućuje pregled svih postova koje je objavio ovaj član. Napomena: možete vidjeti postove samo iz rubrika kojima trenutno imate pravo pristupa.


Poruke - cvibus

 Str: [1]
1
Gradski prevoz u ostalim gradovima van BiH / Odg: Gradski prevoz u Beogradu (SRB)
«  u: 14 02, 2022, 20:55:31 poslijepodne »
Malo novosti iz Beograda. Uskoro bi trebalo da počnu da dolaze zglobni BMC Procity na gas (krajem februara). GSP ih je naručio 100 i svi će biti raspoređeni u pogonu Karaburma.
Takođe, pre neki dan je raspisan tender za 80 trolejbusa (60 solo+20 zglobnih). Trole će imati mogućnost autonomne vožnje od minimum 10 km. Spekuliše se, na osnovu uslova postavljenih u tenderu, da se favorizuju Škoda, odnosno Solaris, a rok za podnošenje ponuda je neverovatnih 20 dana. No, videćemo ubrzo rasplet priče.

2
Da, temu slobodno možete da preimenujete u Pantransport. Kompletan vozni park je promenjen. Dakle ni jedan autobus iz flote ATP više ne vozi. Velika većina je rashodovana. Ostaje pitanje šta će se desiti sa 12 Ikarbus-a IK-112LE, obzirom na to da su oni bili pod lizingom. Postoji mogućnost da ostanu u Pantransportu ili da budu prodani nekoj drugoj firmi.

3
Gradski prevoz u ostalim gradovima van BiH / Odg: Gradski prevoz u Beogradu (SRB)
«  u: 03 08, 2020, 19:04:03 poslijepodne »
Interesuje me sta je bilo sa onim divljim Temsama sto su dobijale turazu, zadnje sto sam citao da su povucene iz saobracaja?
Temse su bile povučene na dva meseca i nakon toga vraćene u saobraćaj. Koliko je meni poznato imale su probleme sa senzorima za gas. Nakon povratka u saobraćaj više se nisu pojavljivali slični problemi sa njima. Vidljivo je i da, nakon povratka u saobraćaj, mnogo umerenije primaju gas i vuku, što pre povlačenja iz saobraćaja nije bio slučaj. Meni, kao putniku, skroz ok autobusi. Ne znam kakvi su vozačima.

 Str: [1]