Naslovnica Novosti Wiener Linien ugodno iznenadio godišnje pretplatnike

Wiener Linien ugodno iznenadio godišnje pretplatnike

780
0
PODIJELI

Godišnje karta bečke gradske prevozničke tvrtke Wiener Linien u vremenu između 26. jula i 8. augusta postaje važeća karta na svim linijama partnerskih kompanija u Grazu, Linzu, Salzburgu, Klagenfurtu i Innsbrucku.

Ova ljetna promocija zamišljena je kao zahvala svim kupcima godišnjih karata koji su ostali odani svom javnom prevozu, čak i u teškim vremenima korona krize.  “Godišnja karta Winer Linien izvrstan je primjer saradnje između gradova, koja podupire i lokalni gradski turizam, a također promoviše zaštitu klime. Trenutno su potrebne kreativne ideje kako bi se ponovno potaknuo turizam u našim gradovima”, izjavio je gradski vijećnik Beča Peter Hanke. Zanimljivo, već pet godina zaredom, broj nositelja godišnje karte Wiener Linien (852.000) premašuje broj registrovanih vozila u Beču.

“S godišnjom kartom korisnici javnog prevoza ne voze se samo jeftino u klimatiziranim vozilima, već i iznova uživaju u posebnim promocijama i ponudama. Podzemna željeznica, tramvaj i autobus idealni su za gradska putovanja kako bi se kretalo gradom i okolicom. Našim putnicima želimo lijepe dane u našim partnerskim gradovima”, rekla je direktorica Wiener Linien Alexandra Reinagl. I to nije sve, uz nositelja godišnje karte, još dvoje djece mlađe od šest godina može se voziti potpuno besplatno.

izvor:transportmagazin.hr