Naslovnica O nama

O nama

98BHBus.ba predstavlja portal i forum čiji su cilj pružanje kvalitetnih informacija iz svijeta autobusa, ali i pružanje kvalitetnih i tačnih informacija našim članovima i posjetiteljima o prevoznicima, voznim parkovima, linijama, cijenama i tako dalje. BHBus.ba nije ograničen samo na Bosnu i Hercegovinu, pa se tako na forumu mogu naći informacije o prevoznicima iz cijelog regiona i njihovim linijama.

BHBus.ba je nastao iz projekta pod nazivom BHBus.net, koji je doveden pred gašenje, pa ovaj portal i forum predstavljaju jedinog pravog formalno-pravnog nasljednika. Cilj je nastaviti dalju ekspanziju i postati jedan od najboljih i najutjecajnijih internet portala o autobusima na Balkanu.

Projekat je ponovo na nogama zahvaljujući zaljubljenicima u autobuse iz BiH i Hrvatske. Ta veza se već od ranije pokazala kao dobitna, pa je saradnja nastavljena i na novom projektu. BHBus tim radi neprestano na poboljšanju trenutnog stanja portala i foruma kako bi na što bolji način ponudili kvalitetne i precizne informacije našim članovima i posjetiteljima.

BHBus tim čine:

adnan
Adnan Omerhodžić, Sarajevo – adnan@bhbus.ba
Semir S
Semir Sadiković, Tuzla – semir@bhbus.ba

Tomislav
Tomislav Imrek, Osijek – tomo@bhbus.ba
Enes C (1)
Enes Ćehajić, Bugojno – enes@bhbus.ba