Naslovnica Novosti Ankai počeo izvoz električnih dvospratnih autobusa u Francusku

Ankai počeo izvoz električnih dvospratnih autobusa u Francusku

54
0
PODIJELI

Krajem marta krenuo je serijski izvoz Ankai električnih dvospratnih autobusa za razgledanje u Francusku. Ukupno 20 Ankai električnih autobusa na dva sprata ovog puta će biti izvezeno u Francusku i biće pušteno u rad u Parizu. Autobusi će pružiti zelene, ekološki prihvatljive i udobne putničke usluge za turiste iz svih krajeva svijeta, istovremeno podržavajući zelenu transformaciju i održivi razvoj lokalnog javnog prevoza.

Na ceremoniji odlaska, Zhang Haiyang, generalni direktor Ankai Bus International Marketing Company, uručio je nove ključeve kupcu iz Francuske. Ovo je ujedno treći put da se Ankai električni dvospratni autobusi za razgledanje izvoza u Francusku, što dodatno pokazuje snagu “Made in China”.

Čisto električni dvospratni autobusi koji se ovoga puta izvoze u Francusku reprezentativni su modeli koje je Ankai skrojio posebno za turističke gradove. Dužina vozila je 12 metara, podeljena na dva sprata. Gornji sprat ima poluotvoreni dizajn, koji nije samo moderan i cool, već i omogućava turistima da imaju pogled od 360 stepeni i uživaju u impresivnom iskustvu razgledanja. Donji sprat ima niski pod i dizajnirani prostor za invalidska kolica, što je praktično i zadovoljava potrebe putovanja različitih putnika.

Vrijedi napomenuti da je autobus također opremljen sistemom glasovne sinhronizacije na osam jezika, uključujući engleski, francuski, italijanski i španski, pružajući praktične usluge putovanja za turiste iz cijelog svijeta, te će postati idealan putni alat za posjete turista Parizu.

U stvari, Ankai autobusi za razgledanje na dva sprata odavno su postali prekrasna vizitka za kineske autobuse za odlazak u inostranstvo. Već 2012. pušteno je u rad 20 Ankai autobusa za razgledanje na dva sprata na zlatnoj turističkoj liniji u Londonu, koji su blistali tokom Olimpijskih igara u Londonu i demonstrirali šarm kineske proizvodnje. Od Olimpijskih igara u Londonu 2012. do Olimpijskih igara u Parizu 2024., od tradicionalnog goriva do nove energije, Ankai Bus nastavlja da koristi svoju snagu da stigne do “Evropskog gorja”, što je također plod privrženosti kompanije dugoročnom principu i inovacijama.

“Posljednjih godina Ankai Bus kontinuirano ubrzava svoj ‘odlazak u inostranstvo’, a njegovi proizvodi su izvezeni u više od 100 zemalja i regija širom svijeta, uključujući Sjedinjene Države, Ujedinjeno Kraljevstvo, Francusku, Australiju, Novi Zeland, Saudijsku Arabiju, Meksiko itd.”, poručio je Zhang Haiyang i najavio da će se Ankai Bus u budućnosti nastaviti pridržavati tehnološkog vodstva i prioriteta kvaliteta, zadržati postojan i siguran stav i nastaviti da ulaže u prekomorska tržišta sa više vrhunskih, ekološki prihvatljivih i inteligentnih autobuskih proizvoda.