Naslovnica Novosti Čarobni mart sa Bosna tours!

Čarobni mart sa Bosna tours!

2203
0
PODIJELI

10410919_1664281777176039_2690063402297391861_nIz turističke agencije Bosna Tours, Travnik najavili su veoma atraktivan program za mjesec mart. Početak mjeseca mart donosi nam međunarodni praznik žena 8. mart. Povodom toga Bosna tours je spremila petodnevno putovanje u romantične gradove Veneciju i Veronu.

Venecija je spoj umjetničke arhitekture,romantičnog stila života,gondelijera i gondola i ostalih znamenitosti. Verona – grad pored mnogih kulturnih znamenitost,poznat je kao Grad ljubavi. Svojim položajem i arhiktekturom turiste ne ostavlja ravnodušnim.BosnaTours_Venezia_VeronaProgram putovanja:
Termin polaska: 05.03.2016.
1.DAN:
Travnik
Polazak iz Travnika u večernjim satima i ostale gradove Sarajevo,Zenica,Tuzla,Doboj…. Vožnja autobusom kroz Hrvatsku,Sloveniju i Italiju. Kratke pauze po potrebi grupe.
2.DAN: Lido di Jesolo-Venecija
Dolazak u Lido di Jesolo, čuveno italijansko ljetovalište.Smjestaj u hotel. Kratka pauza. Vožnja od hotela do luke Punto Sabioni,gdje slijedi ukrcavanje na brod. Polučasovna vožnja brodom do Venecije. Po dolasku u Veneciju obilazak grada; Trg Sv.Marka,Katedrala Sv.Marka,Most uzdaha… Povratak u Lido di Jesolo u večernjim satima. Noćenje.
3.DAN: Verona-Lido di Jesolo
DORUČAK.Fakultativni odlazak u Veronu. Obilazak sa vodičem: Coloseum,Julijina kuća,balkon i statua,Lamberti toranj. Nakon razgledanja,slobodno vrijeme za individualnu šetnju gradom.Dolazak u Lido di Jesolo u večernjim satima.Noćenje.
4.DAN: Palmanova
DORUČAK. Napuštanje hotela. Odlazak prema outlet-Palmanova.Slobodno vrijeme za shoping. U večernjim satima polazak za BiH.
5.DAN: Travnik
Očekivani dolazak na mjesto polaska je oko podneva (u zavisnosti od uslova na graničnim prelazima).Kraj aranžmana.
CIJENA UKLJUČUJE: Smještaj u hotel sa 3*ili 4* u Lido di Jesolu u ½ i 1/3 sobama,na bazi 2 noćenja sa doručkom. Prijevoz modernim autobusom ( Wi-Fi,Klima,TV…) Svraćanje u outlet Palmanova.
CIJENA NE UKLJUČUJE: – Fakultativne izlet Verone 15,00 EUR – PZO (putničko zdravstveno osiguranje)6,00 KM -Vožnja brodom od Lida di Jesola i obilazak Venecije 15,00 EUR
NAPOMENA:
Svaki putnik mora imati PZO(vlastitim putem ili putem agencije).Rok za prijavu najkasnije 15 dana prije polaska.Nadoplata za jednokrevetnu sobu 90,00 KM. Potrebno najmanje 40 putnika za realizaciju aranžmana.Agencija zadržava pravo otkaza u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika u roku 7 dana prije putovanja.
USLOVI I NAČIN PLAĆANJA: Prilikom prijave i zaključivanja ugovora o putovanju,uplaćuje se akontacija u iznosu od 30%,a najkasnije 15 dana prije polaska na putovanje preostalih 70%.

Nakon praznika za ljepši spol, Bosna tours je spremila program i za jači spol. Naime, krajem mjeseca reprezentacija Bosne i Hercegovine igra prijateljsku utakmicu u Cirihu protiv reprezentacije Švicarske. Zbog linija za Švicarsku Bosna tours se tu osjeća kao domaćin i nemamo sumnje da će organizovati odličan program za utakmicu, ali i usputno razgledanje Ciriha.

Cirih – grad zaredom osvaja titule za najbolji grad za život, najbogatiji grad i najuređeniji grad. U najvećem švicarskom gradu nalaze se sjedišta najpoznatijih svjetskih čokoladnih kompanija i to: Nestle, Toblerone i Lind. Osim čokolade, Švicarci uživaju i u besprijekornoj čistoći. Glavnom ulicom Banhofštrase obavlja se kupovina, a do posebnih radnji turiste dovodi miris čokolade.BosnaTours_Reprezentacija_640_2PRIJATELJSKA UTAKMICA ŠVICARSKA – BOSNA I HERCEGOVINA
PROGRAM PUTOVANJA:
1.DAN-NEDJELJA
Polazak iz Travnika u 19:00 h ispred Doma zdravlja,Vitez: kod trznog centra Fis, Saraajevo:Zemaljski muzej u 18:45,Zenica: 20:15h benzinska pumpa Almy. Noćna vožnja kroz Hrvatsku,Sloveniju prema Švicarskoj sa usputnim pauzama.
2.DAN- PONEDJELJAK
Dolazak u Cirih u podnevnim satima.Prijava u hotel . Slobodno vrijeme za setnju i individualno razgledanje.
3.DAN-UTORAK UTAKMICA
Doručak i odjava iz hotela. Odlazak do grada, te druženje sa navijačima. Nakon pobjede okupljanje na dogovorenom mjestu i polazak za BiH.
4.DAN-SRIJEDA
Dolazak u BiH u poslijepodnevnim satima.

CIJENA UKLJUČUJE: Prijevoz modernim autobusom visoke turističke klase, Noćenje sa doručkom u hotelu ½ ili 1/3 sobe
CIJENA NE UKLJUČUJE: PZO-(putničko zdravstveno osiguranje) 7,00 KM, Doplata za 1/1 sobu 90 KM, Ulaznice za utakmicu(obezbjeđuje agencija)
Aranžman rađen na bazi 45 putnika.
NAPOMENA!
Svaki putnik mora imati PZO vlastitim putem ili putem agencije.Spavanje u uzoj okolini grada Ciriha.Prilikom prijave uplata 50%,a ostatak 15 dana pred polazak. Agencija zadrđava pravo otkaza putovanja u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika u roku 7 dana prije putovanja.

Za više detalja o svim aranžmanima obratite se na:
Telefon: +387 30 514 886
Mobitel: +387 61 708 430
Mail: bosnatours@hotmail.com
www.bosnatours.com