Naslovnica Novosti Niš-ekspres u novom centru vrijednom 15 miliona eura

Niš-ekspres u novom centru vrijednom 15 miliona eura

1501
0
PODIJELI

Niš-eskpres, jedno od najvećih preduzeća na jugu Srbije sa 1700 zaposlenih, od danas radi u novom poslovno-servisnom centru na ulazu u Niš, pored starog puta ka Aleksincu.

Prema riječima direktorke sektora za komunikacije i marketing u Niš-ekspresu Dragane Nikolić novi poslovno-servisni centar završen je za manje od godinu dana, a izgradnja je koštala je oko 15 miliona eura. „Poslovna zgrada, servisne hale, garaže, saobraćajnice i ostali objekti na tom prostoru premašuju 30 000 kvadratnih metara. Riječ je o funkcionalnom prostoru koji pruža zaposlenima bolje uslove rada od dosadašnjih“, istakla je Nikolić.nisekspres-uprava-720x405Ona je dodala da je Niš-eskpres za izgradnju i opremanje novog poslovno-servisnog centra angažovao isključivo niške firme. „Grad Niš doprinio je da centar bude završen za veoma kratko vrijeme time što je Niš-eskpresu na vrijeme odobrio potrebne saglasnosti za gradnju“, kazala je Nikolić. Prema njenim riječima preseljenje na novu lokaciju za grad će značiti značajno rasterećenje saobraćaja i unaprijeđenje životne sredine u Nišu, jer Niš-eskpres raspolaže sa više od 300 autobusa.

Ona je podsjetila da se preseljenjem Niš-eskpresa, zemljište površine blizu deset hektara na potezu između Ulice Blagoja Parovića i Bulevara Nemanjića oslobađa za izgradnju drugih sadržaja primjerenijih gradskom jezgru. Na staroj lokaciji u Ulici Blagoja Parovića ovo preduzeće radilo je pune 44 godine. Nova adresa Niš-ekspresa je Čamurlija 160, a kontakt telefoni: 018/415-10-01 i 018/415-10-02

izvor: jugmedia.rs