Naslovnica Novosti Staf Cars: 5 x Setra za Flixbus

Staf Cars: 5 x Setra za Flixbus

552
0
PODIJELI

Belgijska autobuska kompanija Staf Cars proširila je svoju flotu autobusa dodajući pet novih dvospratnih Setra autobusa. Naravno, radi se o modelu 531 DT, a vozila će se koristiti u ime evropskog pružatelja linijskih usluga Flixbus.

TopClass Setra 531 DT je ​​autobus koji interpretira prostor i luksuz na potpuno nov, suvremen način. Kombinira impresivnu eleganciju, sigurnost, ekonomičnost i povezivost na dva sprata. Sa svojim svestranim konceptom, idealan je za luksuzna avanturistička putovanja s probirljivim putnicima kao i za moderne linije na velikim udaljenostima, kakve preferira kompanija Flixbus. Izgled samog autobusa je impresivan, a vozila su isporučena u Flixbus šemi bojanja i natpisima.  Najveći autobus u Setrinoj ponudi kombinira eleganciju, udobnost i učinkovitost na izrazito prepoznatljiv način. Sve usmjereno na jedan cilj: nezaboravna iskustva putovanja, a tome teži i Flixbus, pa je ovaj spoj bio idealan. Naravno, unutrašnjost i oprema je prilagođena u potpunosti Flixbus zahtjevima.

Sa Setra autobusima Staf Cars se oslanja na najvišu kvalitetu i izvrsnu uslugu. “Želimo da se sve više i više ljudi odluči koristiti autobuse”, objašnjava izvršni direktor Pieter Thijs, i nastavlja: “Zato radimo s partnerima koji imaju snažan imidž i koji gledaju u budućnost. Setra se u to savršeno uklapa.”

Kompanija je osnovana 1952. godine i ima sjedište u Limburgu. Danas broji flotu od 120 vozila i zapošljava oko 180 ljudi. Njihova vozila svake godine pređu gotovo 11,5 miliona kilometara, kako na kratkim tako i na međugradskim linijama te turističkim vožnjama.