Naslovnica Novosti Ofses Turizm kupio 15 Isuzu Novo Lux midibusa

Ofses Turizm kupio 15 Isuzu Novo Lux midibusa

467
0
PODIJELI

Istaknuti turski proizvođač komercijalnih vozila Anadolu Isuzu nedavno je isporučio 15 autobusa srednje veličine Novo Lux sa svojim ovlaštenim zastupnikom Enke Automotive za Ofses Turizm, jednoj od vodećih turskih kompanija za transportne usluge. Turski brend komercijalnih vozila Anadolu Isuzu nastavio je tako i sa dobrim rezultatima na domaćem tržištu.

Ofses Turizm, koji je oduvijek preferirao Isuzu kvalitet i izdržljivost, dodao je 15 Novo Lux midibusa u svoju flotu i 2018. godine. Ovom poslednjom kupovinom kompanija je povećala ukupan broj Novo Lux vozila u voznom parku na 30, a Isuzu im je prvi izbor zbog niske potrošnje goriva, udobnosti modela kao i njihovog zadovoljstva postprodajnim uslugama. Izvršni direktori Ofses Turizm, Anadolu Isuzu i Enke Automotive okupili su se u pogonima Anadolu Isuzu radi isporuke vozila. Ceremonija uručenja organizovana je uz učešće velikog broja prisutnih. Počevši sa radom u sektoru prevoza osoblja i studenata 2004. godine, Ofses Turizm pruža usluge prevoza za 30.000 studenata u 67 kampusa koji se nalaze u 16 provincija Turske, sa svojim iskustvom u ograničenom i neograničenom prevozu, sa profesionalnim osobljem, posebno u oblasti usluge školskih autobusa.

Midibus Novo Lux je racionalan izbor mnogih opština, uslužnih i turističkih kompanija kojim je potrebno sigurno i kvalitetno vozilo. Isuzu Novo Lux, jedan od najcjenjenijih i najpoželjnijih modela autobusa srednje veličine Anadolu Isuzu, razvijen je dajući prioritet kvalitetu, udobnosti i ekonomičnosti goriva. Sa dužinom od 7,3 metra, Novo Lux svojim korisnicima i operaterima pruža prednost niskih troškova održavanja, kao i dug radni vijek sa svojim Isuzu motorom od 190 KS i Isuzu ručnim mjenjačem Novo Lux svojim dizajnom enterijera i standardnom opremom nudi viši nivo udobnosti. Pogodan je za raznovrsnu upotrebu zahvaljujući svojoj opremljenosti i specijalnim verzijama za osobe sa invaliditetom, kao i mnogim udobnim opcijama kao što je raspored sjedenja 2+1, pa se Novo Lux posebno dopada uslužnim i turističkim prevoznicima koji žele pružiti udobnije iskustvo putovanja za svoje putnika. Novo Lux pruža i sigurnost svojim putnicima i vozačima uz AEBS (napredni sistem kočenja u nuždi), LDWS (sistem za praćenje trake) sistemima, a automatski sistem za otkrivanje i gašenje požara je standard.