Naslovnica Novosti Peruanska CIVA Group nabavila nove Marcopolo Paradiso G8 1350 autobuse

Peruanska CIVA Group nabavila nove Marcopolo Paradiso G8 1350 autobuse

238
0
PODIJELI

CIVA Group, jedan od vodećih prevoznika u segmentu prevoza putnika u Peruu, dodala je u svoju flotu pet novih autobusa Marcopolo Paradiso 1350 generacije 8. Vozila, prodata preko Marcopolo zastupnika u Peruu – Mercobusa, koristiće se u drumskom saobraćaju, na linijama između glavnog grada Lime i gradova u unutrašnjosti zemlje.

“CIVA je tradicionalni kupac i ima flotu koja se uglavnom sastoji od Marcopolo modela. Ova nova ponuda jača blisko partnerstvo između kompanija i uspjeh koji su svi modeli generacije 8 postigli u inostranstvu”, kazao je Guilherme Schimidt Neto, konsultant za komercijalne operacije odgovoran za peruansko tržište.

Pet Paradiso 1350 autobusa ima šasiju Scania K440, ukupne dužine 15 metara i kapaciteta za 52 putnika na luksuznim poluspavaćim sjedištima. Sva sjedišta imaju luksuzne obloge, USB utičnice i sigurnosne pojaseve u tri tačke vezanja. Vozila su opremljena klima uređajima, sistemom za grijanje, audio i video sistemima sa DVD plejerom i monitorima. Imaju i pregradni zid, zavjese i elektronski linijski displej.

CIVA Group je aktivna više od 50 godina i korisnik je Marcopolo vozila više od 30 godina, a u novembru 2021. godine kupila je 450-hiljaditi autobus brazilskog proizvođača, dvospratni Paradiso G8 1800 DD. Sa flotom od više od 300 autobusa, posluje na cijeloj teritoriji Perua i smatra se inovativnom kompanijom posvećenom pružanju kvalitetne, sigurne i udobne usluge.