Naslovnica Novosti Safeguard slavi stogodišnjicu sa dva nova Plaxton Leopard autobusa

Safeguard slavi stogodišnjicu sa dva nova Plaxton Leopard autobusa

63
0
PODIJELI

Alexander Dennis je isporučio dva Plaxton Leopard autobusa operateru Guildford Safeguard Coaches. Alexander Dennis Regionalni menadžer prodaje Mark Taylor predao je nova vozila generalnom direktoru Safeguard Coaches Andrewu Hallidayu tokom proslave stotog rođendana operatera, proslavljenog popodnevnom porodičnom zabavom za mlade i ne tako mlade u katedrali Guildford 16. marta.

Safeguard Coaches je osnovan 1924. godine i ostaje u vlasništvu porodice osnivača. Zapošljava 70 ljudi i nudi privatno iznajmljivanje, školske usluge i javne autobuske linije širom Surreya.

Novi Plaxton Leopard autobusi su ofarbani u livreju po narudžbi u boji i natpisu godišnjice. Svaki od njih ima po 70 mjesta u aranžmanu visokog kapaciteta, što ih čini posebno pogodnim za školske ugovore. Lift za invalidska kolica i linijski displeji osiguravaju da vozila ispunjavaju zahtjeve za pristupačnost PSV-a.

Oni se pridružuju tri vozila istog tipa kao i dva Plaxton Panther isporučena 2021. godine u floti Safeguard Coaches od 36 članova. Izgrađeni su na pouzdanoj i štedljivoj šasiji Volvo B8R, sa snagom koju prenosi ZF EcoLife automatski mjenjač.

Andrew Halliday, generalni direktor Safeguard Coaches-a, rekao je: “Svi smo tako ponosni što smo dostigli ovaj nevjerovatan jubilej. Plaxton autobusi već dugo igraju važnu ulogu u našoj floti i posebno je zadovoljstvo dočekati naše najnovije članove na ovom događaju. Kapacitet ovih Plaxton Leopard autobusa će biti posebno dobrodošao u uslugama i najamima koje pružamo školama.”

Regionalni menadžer prodaje Alexander Dennis Mark Taylor dodao je: “Velika nam je čast što smo dio 100. godišnjice uglednog porodičnog preduzeća i što smo dodali još dva Plaxton autobusa u besprijekornu flotu Safeguard Coachesa. Čestitamo porodici Newman, Andrewu i njegovom timu. Želimo im sve najbolje i puno uspjeha u narednom vijeku!”