Naslovnica Novosti Premium Setra za Marx Reisen

Premium Setra za Marx Reisen

797
0
PODIJELI

Premijera za Marx Reisen! Tako bi se mogao nazvati isporučeni Setra autobus za ovu kompaniju. Po prvi put u svojoj historiji, ova kompanija za prevoz putnika iz Fridolfinga u Gornjoj Bavarskoj nabavila je Setra turistički autobus sa izdašnim rasporedom 2+1 sjedišta.

Isporučena je Setra 516 HD u konfiguraciji na tri osovine, a opremljena je zatamnjenim staklima i sa 32 udobna sjedišta. Sjedišta su sa djelimičnim kožnim presvlakama i naslonima za ruke sa obje strane, kao i podesivim naslonima za glavu i noge. “Sa ovim modernim luksuznim turističkim autobusom, mi smo vodeći u regiji Traunstein. Sa ovim turističkim autobusom Setra, postavljamo nove standarde u putovanju turističkim autobusima”, objasnile su generalne direktorke Rosmarie i Anna Marx. One su treća generacija koja vodi ovaj porodični biznis osnovan 1927. godine.

Kompanija će sa ovim troosovinskim vozilom raditi na višednevnim putovanjima na razne destinacije širom Evrope. Setra ComfortClass turistički autobus koristi najsavremenije aktivne filtere kako bi se putnici zaštitili te imali dezinfikovan i čist zrak tokom putovanja. Sistem koji je razvio Daimler Buses koristi antivirusni sloj za filtriranje sitnih kapljica u zraku, sprječavajući ih da se koncentrišu i smanjujući mogućnost zaraze koronavirusom.

Kompanija je potpisala i OMNIplus Premium ugovor koji podrazumjeva pružanje usluga kompaniji uz maksimalnu dostupnost i omogućava joj dugoročno planiranje. Ugovori o servisu pokrivaju održavanje i popravke za cijelo vozilo i pogon, uključujući sve popravke habanja.