Naslovnica Novosti Anadolu Isuzu isporučio 21 autobus u Latviju

Anadolu Isuzu isporučio 21 autobus u Latviju

445
0
PODIJELI

Nastavljajući rast na svjetskim tržištima, Anadolu Isuzu je isporučio 21 autobus u Latviju. Tako je ovaj turski brend komercijalnih vozila nastavio da povećava prodaju na međunarodnim tržištima.

Anadolu Isuzu isporučio je ukupno 21 vozilo – 4 Grand Toro i 17 Turquoise modela. Prodaju i isporuku vozila izvršio je latvijski distributer Anadolu Isuzu UAB Salocai Ir Partneriai. Poslujući na tržištu Latvije više od 15 godina, Anadolu Isuzu je isporučio ukupno 600 vozila, uključujući i ovu zadnju isporuku, u baltičke zemlje Latviju, Litvaniju i Estoniju. Anadolu Isuzu se sve više preferira na stranim tržištima zahvaljujući širokoj mreži distributera i servisa, kao i uspjehu u postprodajnoj podršci. Anadolu Isuzu proizvodi i isporučuje vozila sa specijalnom opremom, prilagođenom zahtjevima svojih kupaca, sa modelom “Tailored Manufacturing” u svojoj fabrici u Çayırovi. Nastavljajući jačati svoje prisustvo na postojećim tržištima, otvarajući se novim tržištima u inostranstvu, Anadolu Isuzu trenutno izvozi u 45 zemalja.

Isuzu Grand Toro, najnoviji model u ponudi midibusa, nudi prednosti i visoke performanse uz niske emisije zahvaljujući motoru koji je usklađen sa Euro 6E standardima emisija. Ističući se svojom visokom upravljivošću, posebno u oblastima kao što su usluge na kratkim i srednjim udaljenostima, turistički i aerodromski prevoz, model Grand Toro razvijen je da zadovolji potrebe za prevozom na kratke i srednje udaljenosti, gdje veliki autobusi nisu dovoljno efikasni. Nudi kapacitet do 37 sjedišta, prostran enterijer i veliki prostor za prtljag. Grand Toro, koji također predstavlja novi dizajnerski jezik Anadolu Isuzu, dobitnik je i nekoliko međunarodnih nagrada za svoj dizajn.

Kao jedan od najistaknutijih modela Anadolu Isuzu na domaćem i izvoznom tržištu, Isuzu Turquoise je cijenjen svojim velikim kapacitetom putnika, superiornim mogućnostima manevrisanja, prostranom unutrašnjosti i velikom ponudom prtljage. Isuzu Turquoise također pruža idealno rješenje za linije, turizam i školski prevoz sa svojih 7,7 metara dužine, izdržljivim motorom od 190 KS i automatskim ili ručnim Isuzu mjenjačem. Ovaj model je također pogodan za upotrebu u hladnim klimatskim uslovima zahvaljujući svojim dvostrukim staklima i predgrijaču. Kao potpuno bezbjedno transportno vozilo sa svojim automatskim sistemima za gašenje požara i ostalim aktivnim i pasivnim sistema zaštite, Isuzu Turquoise nudi sigurniju i veću nosivost sa sigurnosnim pojasevima u tri tačke za sve svoje putnike.