Naslovnica Novosti Luksuz u crnom: Setra 515 HD za Omnibusbetrieb Nees

Luksuz u crnom: Setra 515 HD za Omnibusbetrieb Nees

461
0
PODIJELI

Omnibusbetrieb Nees GmbH obnavio je svoj vozni park sa novim Setra autobusom. Radi se o modelu Setra 515 HD sa crnom metalik bojom. Turistički autobus je iz Setra ComfortClass i opremljen je tamno zatamnjenim staklima za privatnost te nudi prostor za 49 putnika. Dvoosovinsko vozilo koristit će se u ime privatnih kupaca, kompanija, agencija za događaje ili limo usluge. To znači da će se sa ovim luksuznim turističkim autobusom, između ostalog, voziti ekskluzivni izleti, transferi sa sajmova ili shoppinga, VIP transferi kao i obilasci širom Njemačke.

Klijenti kompanije sa sjedištem u Krombachu u Bavarskoj su Evropska centralna banka (ECB), Evropski parlament i parlamenti Bavarske i Tiringije. Osim Setre 515 HD, Omnibusbetrieb Nees GmbH u svom voznom parku ima i Setra MultiClass vozila – koja se, između ostalog, koriste i kao dio vrhunske shuttle usluge. Na primjer, njihova Setra 415 LE business opremljena je sa udobnim sjedištima iz turističkog autobusa kako bi putovanja u ovom autobusu, iako kraća, pružila elemente stilskog ambijenta za transfere do aerodroma i sajmova u adekvatnom komforu.

Kompanija se fokusirala na vanredne vožnje i VIP klijentelu, tako da je i cijela flota bazirana na takvim vozilima. Flotu čine isključivo Daimler vozila – Mercedes Sprinteri i Setra autobusi. Izuzetak je jedan Iveco Daily, a Setrini modeli u floti su 511 HD, 515 HD, 516 HD i HDH i 517 HD uz već spomenutu Setru 415 LE business. Sva vozila nude ekskluzivnu opremu i naravno, sva su u crnoj boji.