Naslovnica Novosti Ankai električni autobusi za novu eru prevoza na Tajlandu

Ankai električni autobusi za novu eru prevoza na Tajlandu

232
0
PODIJELI

Krajem maja, 28 jedinica električnih autobusa Ankai službeno je krenulo na put prema Tajlandu. Pod upravom Mae Moh elektrane sa sjedištem u Tajlandu, ovi ekološki prihvatljivi autobusi će pružati ekološki prihvatljivije i praktičnije usluge putovanja zaposlenima u elektrani.

Ankai A6 električni autobus dužine osam metara je posebno dizajniran za prevoz turista na srednjim i kratkim udaljenostima i usluge putovanja na posao. Od svog debija, autobus je stekao široka priznanja među domaćim autobuskim operaterima. Postiže vrhunsku pouzdanost, visoke sigurnosne standarde, impresivnu energetsku efikasnost i zavidnu ekološku prihvatljivost.

Sa veoma privlačnim izgledom, električni autobus Ankai A6 presvučen je jarkim bojama i dobro se uklapa u urbani pejzaž Tajlanda. Opremljen naprednim NVH sistemom upravljanja i sofisticiranim internim sistemom upravljanja, osigurava glatko i udobno iskustvo putovanja za putnike. Pored toga, njegova integrisana šasija, široka prednja i zadnja osovina, šest vazdušnih jastuka, sistem za nadzor pritiska u gumama, sistem za panoramsko posmatranje, alarmni sistem za odstupanje od kolovozne trake, sistem za uzbunu od prednjeg sudara, alarmni sistem za umor i inteligentni sistem upravljanja, sve to doprinosi vrhunskim sigurnosnim standardima električnog autobusa Ankai A6.

Uzimajući u obzir duge kišne sezone i visoku vlažnost na Tajlandu, Ankai A6 električni autobus ima monokok strukturu karoserije i prošao je proces katodne elektroforeze. Zbog toga je veoma izdržljiv te otporan na hrđu i koroziju.

Sa solidnom reputacijom na tržištu, Ankai je uvijek bio posvećen promoviranju zelenijeg javnog prevoza i razvoju efikasnijih transportnih rješenja. Do sada je uspješno razvio širok spektar električnih autobusa kako bi zadovoljio različite potrebe i zahtjeve autobuskih operatera širom svijeta.