Naslovnica Novosti Yichang kupio Foton međugradske autobuse

Yichang kupio Foton međugradske autobuse

240
0
PODIJELI

Dana 30. maja, serija međugradskih autobusa Foton AUV BJ6906 službeno je predata kompaniji Yichang Huanpeng Passenger Transportation Co., Ltd. (u daljem tekstu Yichang Huanpeng) za rad. Nakon primopredaje, proizvođač Foton AUV će održati obuku za vozače autobusa i radnike na održavanju iz Yichang Huanpenga, osiguravajući da svi autobusi rade nesmetano.

Foton AUV BJ6906 međugradski autobus je uglavnom usmjeren na tržište vrhunskog putničkog i turističkog prevoza. Sa modernijom strukturom karoserije i privlačnim izgledom, autobus je opremljen iTink inteligentnim sistemom i inteligentnom kontrolnom pločom. Po želji kupca može imati multifunkcionalni volan. Osim toga, ergonomski dizajnirano sjedište za vozače autobusa garantuje da vožnja više neće biti zamoran posao.

Jedna od glavnih karakteristika Foton AUV BJ6906 međugradskog autobusa je njegovo ugodnije okruženje za putovanje za putnike. Uz USB priključke, dodatne jastuke za leđa i unutrašnju rasvjetu, putnici mogu bolje uživati u svom iskustvu putovanja. Kako bi se u potpunosti osigurala sigurnost putnika na putu, međugradski autobus Foton AUV BJ6906 ima monokok strukturu karoserije od čelika visoke čvrstoće. Opremljen je i sistemima ABS i ESC, sistemom za praćenje pritiska u gumama i raznim ostalim aktivnim i pasivnim sigurnosnim sistemima. Osim toga, smanjenjem otpora vjetra za 15% uvođenjem laganih materijala, autobus poboljšava potrošnju goriva za 10%, što pomaže svojim operaterima da dodatno smanje svoje operativne troškove.

Osnovan 2021. godine, Yichang Huanpeng je uspostavio stratešku saradnju sa Foton AUV i kupio svoju prvu seriju autobusa od proizvođača autobusa iste godine. Jačanjem saradnje sa kompanijom Foton AUV, ima za cilj da pruži povoljnije i udobnije usluge prevoza za putnike u Yichangu.