Naslovnica Novosti Nova Isuzu vozila isporučena u Sjevernu Makedoniju

Nova Isuzu vozila isporučena u Sjevernu Makedoniju

300
0
PODIJELI

Isporuke Anadolu Isuzu vozila u regiju Balkana nastavljaju rasti. Kompanija je učvrstila svoju dominaciju u Sjevernoj Makedoniji isporukom modela Citiport, Citibus, Novociti i Novo općini Shtip. Sva vozila su sa pogonom na dizel i u rasponu od 7,3 do 12 metara.

Turski Anadolu Isuzu nastavio je sa stabilnim rastom i na izvoznom i na domaćem tržištu. Održavajući prvo mjesto u izvozu turskih autobusa srednje veličine već 18 godina, Anadolu Isuzu je novim isporukama ojačao svoja prekretnička postignuća i dominaciju na tržištu Sjeverne Makedonije.

U augustu je Anadolu Isuzu isporučio šest novih vozila općini Shtip u Sjevernoj Makedoniji, gdje je aktivan od 2019. godine. Tokom isporuke vozila modela Citiport, Citibus, Novociti i Novo Sjevernoj Makedoniji održana je i svečanost na kojoj su sudjelovali gradonačelnik Shtipa Ivan Jordanov, predstavnici kompanije Automakedonija, zastupnika za Anadolu Isuzu vozila, lokalno stanovništvo i predstavnici medija.

Ekološki prihvatljivi, udobni i moderni autobusi srednje veličine i autobusi koje proizvodi Anadolu Isuzu u svojim modernim pogonima sa značajkama “pametne fabrike”, s metodom “proizvodnje po mjeri” i lokalnim sadržajem do 70 posto uspješno služe u mnogim modernim gradovima širom svijeta, posebice u evropskim zemljama. Vozila, koja donose drugačiju dimenziju prevozu putnika, omogućuju organizacijama značajno smanjenje investicijskih i operativnih troškova.

Isporučena Anadolu Isuzu vozila preferiraju općine i prevoznici zbog njihovih izdržljivih i visokoučinkovitih motora, napredne udobnosti i sigurnosnih značajki kao i njihove visoke agilnosti i manevarskih sposobnosti.