Naslovnica Novosti Golden Dragon Navigator autobusi isporučeni u UAE

Golden Dragon Navigator autobusi isporučeni u UAE

212
0
PODIJELI

Smješteni na historijskom i geografskom raskršću duž istočne obale Arapskog poluotoka i sastavljeni od različitih nacionalnosti i etničkih skupina, Ujedinjeni Arapski Emirati (UAE) predstavljaju upečatljivu mješavinu drevnih običaja i moderne tehnologije, kozmopolitizma i otočnosti te bogatstva. Njegov lučki grad, Dubai, jedno je od najvitalnijih komercijalnih i finansijskih središta regije, u kojem se nalaze stotine multinacionalnih korporacija u šumi nebodera. Grad je također vodeće svjetsko središte za logistiku, trgovinu i izvoz. Kako bi zadovoljili brzo rastuću potražnju za uslugama prevoza, autobuski prevoznici u Ujedinjenim Arapskim Emiratima do sada su ove godine izvršili nekoliko velikih narudžbi za Navigator, vrhunski turistički autobus koji je razvio i proizveo kineski proizvođač Golden Dragon.

Prema Huang Jiju, zamjeniku generalnog direktora kompanije Golden Dragon Overseas Marketing Company, prije ulaska Navigatora na tržište autobusa u UAE, proizvođač autobusa je mnogo puta posjetio lokalne putničke agencije, ispitao lokalne linije i ceste te razgovarao s lokalnim vozačima autobusa. Na temelju njihovih povratnih informacija, Golden Dragon je dodatno optimizirao neke detalje na Navigatoru kako bi se autobus mogao lako prilagoditi lokalnom radnom okruženju i u potpunosti zadovoljiti stroge zahtjeve veomo selektivnih putnika iz cijelog svijeta, kao i lokalnih autobuskih prevoznika. Uzimajući u obzir velike ljetne vrućine u Ujedinjenim Arapskim Emiratima, Navigator je dodatno poboljšao nepropusnost svoje kabine i uveo visoko učinkoviti klimatizacijski sistem, stvarajući iznimno udoban putni prostor za putnike. U međuvremenu, kroz neke učinkovite mjere protiv korozije, autobus je značajno poboljšao svoju izdržljivost i pouzdanost. “U svakom aspektu, naši autobusi su veoma konkurentni na globalnom tržištu”, dodao je Huang Ji.

Zahvaljujući zajedničkim naporima Golden Dragona i njegovih partnera, luksuzni turistički autobus, Navigator, uspješno je napravio veliki prodor na autobusko tržište UAE kojim su tradicionalno dominirale neke evropske marke autobusa. Ranije ove godine Golden Dragon je osigurao narudžbu od pet jedinica Navigatora od svog zastupnika u UAE. Nakon vozila, radili su nesmetano i time stekli sve veći broj obožavatelja. Dodatna narudžba od 30 jedinica Navigatora ubrzo nakon toga uvelike je ojačala prisutnost Golden Dragona u UAE. Trenutno uglavnom preuzimaju zadatke prevoza za inostrane turiste, poslovne prijeme, velike konferencije itd.

Uz jedinstveno privlačan izgled, Navigator odiše luksuzom i naprednom tehnologijom u svakom detalju. S izvrsnim NVH (Noise, Vibration, Harshness), USB priključcima, sadržajima za zabavu, Wi-Fi uslugama i ergonomski dizajniranim sjedištima putnicima pruža neusporedivu udobnost putovanja. Do sada je Navigator osvojio Good Design Awards u SAD-u i Zlatnu nagradu za vanjski dizajn na 24. China Patent Award.

Kao vodeći model turističkog autobusa, Navigator je već uspostavio vidljivu prisutnost u nizu zemalja, uključujući Saudijsku Arabiju, Singapur, Tunis, Jordan, Izrael, Bahrein, Obalu Slonovače, Monako, itd. Autobus je također nastupao fenomenalno na nekoliko velikih događaja visokog profila u Kini, uključujući Zimske olimpijske igre u Pekingu 2022., Međunarodni forum za suradnju Pojas i put te Veliku paradu povodom obilježavanja 70. godišnjice osnutka Narodne Republike Kine.