Naslovnica Novosti King Long “Ding-ding bus” počeo sa radom u Quanzhouu

King Long “Ding-ding bus” počeo sa radom u Quanzhouu

174
0
PODIJELI

Nedavno je u Quanzhouu u Kini službeno lansiran električni autobus King Longa u starinskom, vintage, stilu, “ding-ding bus”, koji je pomogao gradu da stvori vlastite karakteristike i oblikuje svoj imidž. Kao popularan proizvod, “ding-ding bus” je dobio pohvale u mnogim gradovima u Kini. Kao prvi novi model koji je kupio Quanzhou, pojava “ding ding busa” odmah je privukla pažnju javnosti.

Pušteni u rad “ding-ding bus” je čisti električni autobus King Longa koji je štedljiv, ekološki, siguran i udoban. Ovaj King Long čisto električni “ding-ding bus” ima retro stil enterijera i eksterijera, zbog čega se putnici osećaju kao da su se vratili u prošli vijek kada uđu u putnički prostor. Enterijer je prostran i sa dosta prirodne svjetlosti, sa tamnim podovima i smeđe-crvenim sjedištima od imitacije kože u kontrastu. Unutrašnji nasloni za ruke i ostali detalji su dizajnirani u starinskom stilu, a tu je i konzola za vožnju u zadnjem dijelu vozila, omogućavajući turistima da dožive duboko iskustvo.

Što se tiče izgleda autobusa, ovi “ding-ding busevi” savršeno se uklapaju u kulturni stil drevnog grada Quanzhoua. Autobus je dizajniran tako da se uklopi u ambijent, ali i da ipak ponudi nešto novo. Krov u retro stilu i dizajn kliznog ukrasa prozora autobusa reproduciraju klasiku; dizajn prednjeg vjetrobrana u obliku knjige u kombinaciji s malim okruglim svjetlima čini prednje lice okretnijim; Zadnji dio ima preklopni odjeljak za baterije, što je i lijepo i praktično. Lampe, paravani i drveni podovi dodaju eleganciju putničkom prostoru; moderna oprema kao što su LED veliki ekrani i video nadzor od 360 stepeni stvaraju savršenu kombinaciju retro i modernog. Veliki stakleni prozori omogućavaju građanima i turistima da uživaju u prekrasnom krajoliku na putu.

Rad “ding-ding buseva” će dodati još jedan prekrasan krajolik Quanzhouu. King Long će također nastaviti da obogaćuje svoj proizvod, poboljšava kvalitet usluga javnog prevoza i doprinosi urbanom zelenom turizmu.