Naslovnica Novosti Iveco isporučuje 370 Crosswaya za Senegal

Iveco isporučuje 370 Crosswaya za Senegal

161
0
PODIJELI
Prve serije velike naručene flote Iveco Crossway autobusa stigle su u Dakar, a preostale jedinice bit će isporučene do februara 2024. Idealno su prilagođene za pružanje moderne i učinkovite usluge javnog prevoza.

Još prošlog maja, Iveco bus i Dakar Dem Dikk potpisali su ugovor o isporuci 370 autobusa Crossway i niza usluga podrške kako bi pridonijeli modernizaciji prevozne ponude u gradskom području Dakara i njegovim predgrađima, a sada su prva vozila stigla u tu afričku zemlju.

Crossway i Crossway LE koje je odabrao prevoznik Dakar Dem Dikk svojim će karakteristikama zadovoljiti i putnike i vozače. Opremljeni su motorom Iveco Cursor 8, koji zadovoljava Euro 3 normu i koji isporučuje 310 KS. Ovaj motor je poznat po svojoj pouzdanosti i performansama.

Modeli Crossway nude 55 sjedišta dok Low Entry verzija može primiti 34 sjedeća i 72 stojeća putnika. Imaju kataforezičnu zaštitu, prednje branike iz tri dijela, rampe za osobe s invaliditetom i djecu i sjedišta vozača sa zračnim ovjesom.

Osim nabave vozila, u ovaj ugovor uključeno je nekoliko mjera podrške i prenosa znanja, poput nabave serije rezervnih dijelova i alata te nabave dokumentacije. Proizvođač će također osigurati tehničku obuku kao i pomoć i tehničku podršku za vozila, kako bi osigurao njihovu učinkovitost.

Inače, neosporni lider u svojoj kategoriji u Evropi s gotovo 60.000 jedinica proizvedenih u različitim verzijama, Crossway, zaslužio je povjerenje brojnih transportnih kompanija zbog svoje kvalitete, performansi, svestranosti, udobnosti i optimiziranih operativnih troškova.

izvor:kamion-bus.hr