Naslovnica Novosti Bath Bus Company za linije prema aerodromu Bristol nabavila Enviro400 dvospratni autobus

Bath Bus Company za linije prema aerodromu Bristol nabavila Enviro400 dvospratni autobus

126
0
PODIJELI

Alexander Dennis je isporučio svoj dvospratni model Enviro400 kompaniji Bath Bus Company, koja je dio RATP Grupe. Novi Enviro400 je prvo vozilo Alexander Dennisa u kompaniji Bath Bus Company. Autobus radi na takozvanoj Air Decker liniji, koja pruža direktnu vezu između Batha i aerodroma Bristol koja također opslužuje i stanice duž linije.

Dvospratni autobus je opremljen policama za prtljagu za smještaj kofera putnika sa aerodroma, dok stolovi na gornjoj palubi omogućuju grupama koje putuju zajedno da uživaju u svom putovanju u društvenom okruženju. Alexander Dennis SmartSeats u vozilu su standardna oprema, a rukohvati su obojeni u boje RATP Grupe.

Generalni direktor tvrtke Bath Bus Company Derek White rekao je: “Naša vodeća usluga Air Decker nastavlja se oporavljati na svoju desetu godišnjicu kako se apetit ljudi vraća za putovanjem. Novi Alexander Dennis Enviro400 čini putovanje još udobnijim, bilo da se radi o dolaznim posjetiteljima koji žele vidjeti raskoš Batha ili stanovnicima koji lete sa aerodroma Bristol.”

Regionalni menadžer prodaje u Alexander Dennisu,  Mark Taylor izjavio je: “Oduševljeni smo što smo pridobili kompaniju Bath Bus Company kao novog kupca s prednostima našeg dvospratnog Enviro400, uključujući njegov dokazani pogonski sklop koji je jednostavan za održavanje i interijer prilagođen ponudi najboljeg iskustva za putnike Air Deckera. Nastavit ćemo ih podržavati našom aftersales ponudom AD24 kako bismo osigurali da ovaj novi autobus nastavi dodavati vrijednost svojim novim vlasnicima.”