Naslovnica Novosti Novi Plaxton Panther se pridužio floti kompanije N.N. Cresswell

Novi Plaxton Panther se pridužio floti kompanije N.N. Cresswell

121
0
PODIJELI

Alexander Dennis je isporučio potpuno novi autobus Plaxton Panther za kompaniju N.N. Cresswell iz Eveshama. Novi autobus pridružuje se floti koja već broj deset Plaxton vozila. Završen u bijelo-plavoj livreji operatera, Panther je izgrađen na šasiji Volvo B8R koji štedi gorivo i opremljen je sa 57 sjedišta, centralno postavljenim toaletom i kuhinjom. Predviđeno je da se lift za invalidska kolica i linijski displeji montiraju kasnije bez potrebe za modifikacijama karoserije.

Gospodin Norris Norman Cresswell osnovao je svoju kompaniju 1960. godine i dalje je u vlasništvu i upravljanju porodice, nudeći jednodnevne izlete, školske usluge i privatno iznajmljivanje vozila iz svoje baze u Eveshamu (Worcestershire) sa timom od 20 zaposlenih.

Direktorica N.N. Cresswella Mary Shephard rekla je: “Plaxton autobusi igraju važnu ulogu u našoj floti. Njihova svestrana specifikacija i sposobnost da ih prilagode promjenjivim zahtjevima u kasnijem životu učinili su Plaxton Panther lakim izborom za ovu investiciju.”

Alexander Dennis menadžer prodaje Simon Wood dodao je: “Veoma smo zahvalni za kontinuirano povjerenje u nas i naše proizvode od strane kompanije N.N. Cresswell. Radujemo se što ćemo ih i dalje podržavati kako bismo osigurali da ovaj novi Plaxton Panther isporučuje sve neophodno za kompaniju tokom svog radnog vijeka.”