Naslovnica Novosti 400 Foton AUV školskih autobusa počinje sa radom u Pekingu

400 Foton AUV školskih autobusa počinje sa radom u Pekingu

135
0
PODIJELI

Nedavno je u Peking na rad isporučeno 400 školskih autobusa proizvođača Foton AUV različitih dužina (12, 8 i 6 metara), koji će pružati usluge prevoza učenika osnovnih i srednjih škola. Prije jesenjeg semestra 2023. godine, Foton AUV je pustio u rad 100 školskih autobusa u Pekingu. Uz dosljedno pouzdane performanse, školski autobusi Foton AUV uvijek su tačni, štedeći nepotrebna putovanja mnogim roditeljima i smanjujući emisiju ugljika u urbanim sredinama.

Opremljen potpuno karbonskom zatvorenom prstenastom strukturom, Foton AUV školski autobus značajno poboljšava svoju otpornost i stabilnost. Nakon što je prošao kroz testove sudara iz različitih pravaca, uvodi i BSD sistem za detekciju mrtvog ugla, proširene retrovizore, snopove za zaštitu od sudara, BC5 baterije, što sve značajno poboljšava standarde bezbjednosti školskog autobusa.

U potpunosti napajan električnom energijom, Foton AUV školski autobus ima ekstra udobna sjedišta i pristup s niskog poda ili u dva koraka. Njegovi sistemi za nadzor i panoramski sistem za posmatranje pružaju dodatnu zaštitu putnicima u brodu.

Kao jedan od vodećih igrača u kineskoj industriji školskih autobusa, Foton AUV je osvojio brojne nagrade i priznanja, uključujući nagradu za najbolju marku gradskog autobusa 2023, nagradu za gradski autobus 2024 i nagradu za inovaciju u tehnologiji autobusa 2023.