Naslovnica Novosti Higer jača prisustvo u Libanu sa dvospratnim autobusima

Higer jača prisustvo u Libanu sa dvospratnim autobusima

919
0
PODIJELI

Higer je nastavio da jača svoje prisustvo u Libanu isporukom dvospratnih autobusa namjenjenih za turističke ture. S tim u vezi održana je i konferencija za novinare kako bi se označio početak ovih dvospratnih turističkih autobusa u zalivu Zaitouni u Libanu. Na konferenciji za novinare prisustvovao je Avedis Guidanian, ministar turizma u Libanu.

Na konferenciji za novinare, osnivačica kompanije City Sightseeing Liban, Viviane Nasr izjavila je da joj je drago što su u rad pustili Higer dvospratne turističke autobuse kako bi turisti mogli uživati ​​u lokalnom krajoliku i razumijeti Bejrut i Liban sjedeći u Higerovim autobusima. Ovi dvospratni turistički autobusi saobraćaju od 09:30 do 17:00 sati. Imajući 15 stanica uz liniju te prolaze najklasičnija i najpoznatija mjesta u Bejrutu. Autobusi rade na sistemu hop on/hop off, što znači da turisti mogu sići i ponovo ući u ove autobuse na bilo kojim stanicama predviđenim za to i pješke nastaviti razgledanje prije nego što se vrate drugim autobusom i nastave putovanje do sljedeće destinacije.Higer KLQ6119GS dvospratni turistički autobusi izvezeni u Liban imaju moderan izgled. Opremljeni su Allison automatskim mjenjačem, ​​Spheros sistem klimatizacije koji se uvozi iz Njemačke, WABCO, ABS, ECAS i drugim naprednim električnim upravljačkim sistemima i opremom. Iako poboljšavaju sigurnost vozila, ove konfiguracije poboljšavaju i komfor putnika. U isto vrijeme, sva sjedišta u vozilu opremljena su automatskim audio sistemom sa 16 jezika, koji pomažu turistima da bolje razumiju živopisne tačke u Bejrutu.

Iako su ovi autobusi debitovali u Libanu, oni već neko vrijeme voze u mnogim ruskim gradovima. Vozila su dobila pozitivne reakcije od strane korisnika zahvaljujući atraktivnom izgledu i stabilnim performansama.