Naslovnica BHBus Info Krajnović-Laser organizovao prvi svečani defile na ulicama Brčko Distrikta

Krajnović-Laser organizovao prvi svečani defile na ulicama Brčko Distrikta

3129
0
PODIJELI

Firma Krajnović/Laser sa sjedištem u Brčkom osnovana je sada već davne 2000 godine. Osnovna i primarna djelatnost firme je prevoz putnika u linijskom i vanlinijskom saobraćaju. Od samog nastanka Brčkog kao distrikta ova firma je počela sa gradskim linijama gdje je u potpunosti umrežile sve dijelove Brčko-Distrikta.
Vozni park firme Krajnović/Laser, kao poznatog brenda danas, broji oko 80 voznih jedinica koja su kapaciteta od 8 do 80 komercijalnih sjedišta. Sa ovakvim voznim parkom i kapacitetima firma može izaći u susret svima koji trebaju bilo kakav vanredni prevoz.

Kompleks firme Krajnović/Laser se prostire na velikoj površini i sastoji se od benzinske pumpe, autopraonice za sve vrste vozila,
tehničkog pregleda za vlastiti vozni park, ali i za treća lica te servisa za dnevnu njegu i održavanje kako vlastitih tako i vozila trećih lica. Također ćemo naglasit da u sklopu ove firme djeluje i turistička agencija, koja svim zaljubljenicima putovanja nudi razne aranžmane, kao i organiziranje putovanja unutar i izvan Bosne i Hercegovine.

Slijed događaja proteklih dana u kompaniji Krajnović Laser potakao nas je da kroz jedan članak propratimo jako puno lijepih vijesti,a to su 20 godina ove kompanije, obilježavanje 15.Januara prigodnim druženjem u prostorijama firme, dodjela zahvalnica i poklona radnicima koji su svojim radom i zalaganjem doprinjeli razvoj ove kompanije.

Slijed novosti završit ćemo i informacijom da je kompanija Krajnović Laser iz Brčkog po prvi puta u svom aranžmanu ove godine organizovala i svečani defile po prvi put na ulicama Brčko distrikta.

Linkovi za još video zapisa:

https://www.youtube.com/watch?v=fossuIEDTgo

https://www.youtube.com/watch?v=6QKBWj-2Ln4

https://www.youtube.com/watch?v=kI1u2sYFiHk

https://www.youtube.com/watch?v=8FsYuUc5NwQ

Sve navedeno dokumentovali smo i sa galerijom fotografija uz nekoliko videa kako sa proslave, tako i sa prvog svečanog defilea u Brčko distriktu.
Menadžment kompanije Krajnović-Laser na čelu sa vlasnikom Aldenom Krajnovićem i direktorom Nihadom Junuzovićem čestitalo je 15.Januar Dan Vozača i Automehaničara.