Naslovnica Novosti Crosskeys Travel dodao prvi Enviro400 autobus u svoju flotu

Crosskeys Travel dodao prvi Enviro400 autobus u svoju flotu

474
0
PODIJELI

Alexander Dennis Limited ili skraćeno ADL objavio je da je početkom mjeseca isporučio potpuno novi dvospratni autobus Enviro400 u Kent privatnom operateru Crosskeys Travel.

Crosskeys Travel pruža usluge iznajmljivanja autobusa i vanrednih prevoza svih vrsta sa sjedištem u Kentu, a kompanija posluje više od 40 godina. Operater ima dugogodišnju vezu sa Alexanderom Dennisom, budući da je tokom godina kupio nekoliko Plaxton autobusa, ali ovo je prvi put da su se odlučili na kupovinu modela ADL Enviro400.

Novi Enviro400 dugačak je 11,5 metara i opremljen je sjedištima sa visokim naslonom, sigurnosnim pojasevima, podom s imitacijom drveta, USB punjačima i CCTV nadzornim sistemom kamera. Autobus je isporučen malo nakon što je Crosskeys Travel kupio rabljeni sličan autobus od drugog prevoznika.

Izvršni direktor Crosskeys Travel Alan Johnson rekao je: “Ovaj novi autobus je odličan dodatak našoj floti i pružit će našim klijentima još više mogućnosti kada se odluče za savršeno vozilo za iznajmljivanje za njihovu priliku.” Regionalni menadžer prodaje Alexander Dennis, Mark Taylor, dodao je: “Bilo je sjajno raditi s Alanom i timom na isporuci njihovog prvog novog Alexander Dennis autobusa i radujemo se ponovnoj saradnji s njima u budućnosti.”