Naslovnica Novosti Alexander Dennis Enviro400 sa 85 sjedišta isporučen za Aintree Coachline

Alexander Dennis Enviro400 sa 85 sjedišta isporučen za Aintree Coachline

244
0
PODIJELI

Alexander Dennis, podružnica NFI Group Inc., jednog od vodećih svjetskih nezavisnih globalnih proizvođača autobusa, sredinom decembra je objavila da je isporučila model Enviro400, dvospratni autobus visokog kapaciteta, operateru iz Liverpoola Aintree Coachline.

Potpuno novi autobus ima 85 Alexander Dennis SmartSeats sa sigurnosnim pojasevima, pružajući veliki putnički kapacitet za školske ugovore i privatne poslove, uključujući svadbene prevoze. Obojen u upečatljivu nijansu chilly crvene i u skladu s tim uređen iznutra, to je deveti autobus Alexandera Dennisa koji je Aintree Coachline kupio od ovog proizvođača od 1996. godine.

John Cherry, koji je osnovao kompaniju 1986. godine i nastavlja je voditi iz baze u Maghullu, je kazao: “Mnogo našeg posla zahtijeva vozila sa velikim kapacitetom putnika. Sa svojom kombinacijom 85 sjedišta koja imaju sigurnosne pojase s dobro uspostavljenom pogonskom linijom i dobavljačem, Alexander Dennis Enviro400 nam nudi veliku vrijednost za novac i povjerenje da će biti podržan u svakom smislu tokom svog radnog vijeka.”

Alexander Dennis Regionalni menadžer prodaje Lee Salt je dodao: “Enviro400 je dokazano rješenje za svakog operatera kojem je potreban veliki broj sjedišta u poznatom vozilu, a kao i svaki naš autobus dolazi s fleksibilnošću prilagođavanja unutrašnjosti i eksterijera, kao i cjeloživotnu podršku na tržištu AD24 koja osigurava da će nastaviti da dodaje vrijednost za Johna Cherryja i tim u Aintree Coachline.”