Naslovnica Novosti Heizmann Reisen proširio flotu sa dvije nove Setre

Heizmann Reisen proširio flotu sa dvije nove Setre

323
0
PODIJELI

Kompanija Heizmann Reisen iz Švarcvalda oživljava svoj segment vispodonih turističkih autobusa sa dva nova Setra autobusa. Radi se o Setri 516 HD iz ComfortClass i Setra 516 HDH iz TopClass, a oba nova autobusa, osim što imaju izvedbu na tri osovine, nose novo porodično redizajnirano lice brenda. Setra natpis se sastoji od trodimenzionalnih hromiranih elemenata i kao da lebdi preko njegove sjajne, crne pozadine.

Oba vozila imaju po 50 sjedišta i čajnu kuhinju sa potpuno automatskim aparatom za kafu i koristit će se na putovanjima širom Evrope. Sistem kamera od 360° nudi savršenu sveobuhvatnu vidljivost pri manevrisanju i u uskim prostorima. Četiri kamere na prednjim, zadnjim i iznad bočnih prozora otkrivaju okolinu vozila i indirektno osiguravaju sveobuhvatnu vidljivost iz ptičje perspektive.

Udobne karakteristike u vozilu takođe uključuju visokokvalitetni sistem za zabavu sa DAB+ digitalnim radio prijemom, Bluetooth audio streaming i opciju uparivanja pametnih telefona. Osim toga, HDMI interfejs omogućava povezivanje laptopa, bilo da se radi o informacijama o putovanju tokom putovanja ili za bilo koje druge potrebe.

Heizmann Reisen upravlja voznim parkom koji sadrži ukupno pet Setra turističkih autobusa, kao i dvanaest gradskih i međugradskih autobusa.