Naslovnica Novosti Nov Plaxton Leopard za Southgate & Finchley Coaches

Nov Plaxton Leopard za Southgate & Finchley Coaches

112
0
PODIJELI

Alexander Dennis je sredinom januara objavio da je isporučio novi Plaxton Leopard autobus za kompaniju Southgate & Finchley Coaches. Novi autobus je prvi u kompaniji koji ima lift za invalidska kolica i linijske displeje u skladu sa propisima o pristupačnosti PSV-a (PSVAR), čime se otvaraju nove poslovne mogućnosti za porodični biznis u sjevernom Londonu, koji je nedavno proslavio svoju 60. godišnjicu.

Plaxton Leopard ima 72 Brusa sjedišta u rasporedu 3+2, USB priključke, pod sa imitacijom drveta i CCTV video sistem. Autobus je napravljen na provjerenoj Volvo B8R šasiji.

Peter Rice, suvlasnik i generalni direktor kompanije Southgate & Finchley Coaches, rekao je: “Ovaj novi Plaxton Leopard je svestrani autobus pogodan za rad velikog kapaciteta. Sa svojom efikasnom podlogom i Euro 6 motorom dobro se uklapa u naš vozni park, koji se pretežno sastoji od Volvo autobusa.”

Mark Taylor, regionalni menadžer prodaje za Alexander Dennis, dodao je: “Čast mi je isporučiti još jedno prvo vozilo za Southgate & Finchley Coaches sa ovim novim Plaxton Leopardom, njihovim prvim vozilom kompatibilnim sa PSVAR-om. Radimo sa Peterom, Elaine i njihovim timom od kada su kupili svoj prvi autobus od nas 2015. godine i radujemo se što ćemo ih i dalje podržavati.”